Skip to main content
Webshop
 x 
€0,00

Cart

Cart empty

introduction course

Introductioncourse 4 x 1,5 hrs training in photography
€350,00
Size
Description/omschrijving

Je wilt meer met je camera doen dan je nu al doet. 

Je bent op het niveau dat je weet dat je camera meerder functies heeft, maar je weet niet precies wat je waarvoor moet gebruiken.  Je hebt termen als iso, sluitertijd, diafragma, lichtmeting wel eens gehoord maar het enige wat je doet is braaf ja en amen knikken. 
Je hebt een leuke camera liggen, maar je hebt het gevoel dat je meer uit de camera kan halen dan dat je verteld is. 

Bang om met meerdere mensen te schieten, of wil je volledige aandacht, door met mij op pad te gaan zijn we 1 op 1, samen flexibel. Niet iedere woensdag om kwart voor 8 paraat staan, maar wanneer het ons samen het beste uit komt. Soms zit er een week tussen, soms anderhalve week. Wat jij prettig vind.
In 4 keer anderhalf uur, wordt jij gegarandeerd een stuk beter thuis in je fotografie dan dat je bent voordat je begint. 

Samen bespreken we de mogelijkheden van fotografie en ik kan je vertellen over een goed uitgangspunt voor betere foto's. Er is ruimte zat om je eigen wensen te bespreken en wellicht uit te voeren. 

Ik ken niet de camerafuncties van alle camera's. Een nikon werkt anders dan een canon of sony. Niet beter of slechter, maar anders. Ik kan wel vertellen waar ze voor dienen, dus als jij je iso aan moet passen, is het wel handig dat je weet waar je dit moet doen, dat is eigenlijk 1 van de weinige uitgangspunten voor samen met mij op pad gaan. Eventueel komen we daar samen ook altijd wel uit. 


(english follows soon)