Skip to main content

Aloha!

Leuk dat je hier bent, laat ik wat vertellen over de inhoud van mijn portfolio en de rest van mijn website

Ik heet Arjen en ben woonachtig in het vogelrijke en fotogenieke Friesland. Als klein Arjentje ben ik door een basisschooljuf wegwijs gemaakt in de vogelwereld. Veel later ben ik met fotografie begonnen. Eerst tijdens militaire vliegshows, later met modellen en dus ook vogels en iets uitgebreider, natuur- en dierenfotografie. Maar de vogels kregen de hoofdtoon en dit heb ik dus goed weten te combineren.

Modellenwerk vind ik een prachtige afwisseling. Het bijt mijn vogelfotografie niet en het is anders fotograferen, wat me op alle vlakken scherp houdt. De kennis en wetenschap combineren in het andere. Samen een idee of wens uitwerken. Liefst in natuurlijk licht, liefst buiten in de elementen, liefst in zwart wit. Dat zijn mijn voorkeuren.

Ook hou ik erg van muziek, niet alleen om te luisteren, maar ook hoe er op een podium gespeeld wordt met licht. Zodoende heb ik me aangemeld om in een lokaal poppodium te kunnen fotograferen. Zo kan ik én nieuwe muziek ontdekken én dit ook nog in beeld vastleggen.

In mn schaarse vrije tijd hou ik van golfsurfen. 1 met de elementen. En ook hier bedacht mijn brein om de sport met fotografie te combineren. Dus volledig uitgerust met materiaal dat de ruige golven van de zee of wellicht er onder, kan ik het water in en fotografisch vastleggen. Met duikbrevet en alles zijn ook daar de mogelijkheden niet te stoppen. Dus ook als model ben je welkom in het water voor mijn camera. Als je hier klikt, kun je mij een mail sturen met informatie of wensen

Ben je getriggerd door wat ik maak en doe? Zou je wellicht 1 van mijn foto’s als print in je bezit hebben? Zou je jezelf, of iemand anders door mij vastgelegd willen hebben? Neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Portfolio

WULP 1 2

Model 11

Decapitaded 1